Primaflor er en av Norges største blomstergrossister som leverer til detaljister som hagesentre og andre blomsterbutikker.
Vi har forsynt det norske markedet med kvalitetsblomster og planter i over 50 år.

Vi er eid av Norske Blomsterprodusenter SA. Omsetningen vår er rundt 400 mill. kr.

Våre 11 salgs- og distribusjonsavdelinger med nærmere 90 godt kvalifiserte medarbeidere, er strategisk plassert i alle landsdeler. Dette gir oss en nærhet til kundene og en effektiv logistikk.  Vi tilstreber kortest mulig vei fra produsent til kunde.

 

Blomster er ferskvare

Distribusjon av blomster er krevende i et land med store avstander og temperaturvariasjoner. Derfor benytter vi moderne distribusjonsbiler med klimaregulering som ivaretar kvaliteten fram til kunde. For oss er det viktig at forbrukeren får lengst mulig glede av de blomstene og plantene som kjøpes.

Kort vei fra produksjon til forbruker er viktig for å ivareta kvalitet og leveringsdyktighet. Primaflor er tett integrert med over 60 norske gartnerier som leverer kvalitetsprodukter året rundt. Disse er moderne bedrifter med lang erfaring i å produsere blomster i Norge.

Nærheten til våre produsenter gjør det mulig for oss å følge produksjonen fram til ferdig produkt. Primaflor er en full-sortiments blomsterleverandør.

Vi leverer avskårne blomster, blomstrende og grønne potteplanter, stauder og planteskolevarer av både norsk og utenlandsk opprinnelse.

 

Blomster fra hele verden

Mange blomster og planter egner seg ikke for produksjon i Norge. Internasjonal arbeidsdeling og spesialisering har vært utbredt i blomsterbransjen lenge. Primaflor tok tidlig konsekvensen av dette. Vi har gjennom mange år bygget opp et internasjonalt leverandør- og transportnett.

Primaflor er en betydelig importør og store volum gjør oss til en interessant samarbeidspartner for dyktige eksportører. Vår strategi når det gjelder import, bygger på mest mulig direkte handel med opprinnelsesland. Vi har rasjonelle bestillingssystemer som er i kontinuerlig utvikling. Våre kunder får flere ganger ukentlig tilgang til produktspekteret som tilbys fra hollandske blomsterauksjoner og andre deler av verden.