Kjærnsrød Gartneri er et familiedrevet gartneri lokalisert i Svinndal i Våler Kommune i Østfold.  Gartneriet ble etablert i 1967 av nåværende eiers far og feirer 50-års jubiléum i 2017.  Dagens eier, Anne Kari Moslått, overtok i 2007. 

Kjærnsrød Gartneri er utvidet og modernisert mange ganger siden oppstarten i 1967 og omfatter nå et effektivt og topp moderne produksjonsareal på 9000 m2.

Hovedkulturen er Eføy (Hedera) som blir laget i mange varianter og former. Eføy, sammen med et spennende sortiment av andre grønne potteplanter, produseres hele året. Spanske margeritter er den største kulturen om våren.  I tillegg tilbyr de et stort utvalg sommerblomster. Hovedfokus nå, er julestjerner og ikke minst julegrupper av mange slag. Julegruppene lages primært med sikte på omsetning gjennom faghandel blomster og tilfredsstiller faghandelens krav til moderne design og kvalitet.

Anne Karis driftsfilosofi er "Vi ønsker å være et grønt gartneri".  Helt siden 2007 har gartneriet brukt fornybar energi / bioenergi som oppvarming og var pilotgartneri for Norsk Gartnerforbund på miljøvennlig bioenergi.

Gartneriet bruker nyttedyr i integrert skadedyrbekjempelse.

For ytterligere informasjon, vises til gartneriets hjemmeside www.hedera.no